Un espai on hi passen coses

El Tercer Segona és un espai creactiu, ubicat a la Casa Torrents (ca la Buresa), una preciosa mostra de l’arquitectura modernista de principis del segle XX, al centre històric de Manresa.

/ Coworking

Disposem de diferents espais amb llum natural i tots els serveis necessaris perquè hi puguis venir a treballar diàriament, o de forma esporàdica, escollint el pla que més s’adapti a les teves necessitats.

/ Lloguer d’espais

T’oferim la possibilitat d’organitzar una reunió, un taller, o una formació en un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Manresa. Disposem també d’un espai diàfan per a fer concerts de petit format, sessions de fotos i/o exposicions.

/ Activitats

Volem ser un punt de trobada de persones creactives i per això programem de forma periòdica tot tipus d’activitats que fomentin la participació, posant en valor els artistes locals i projectes emergents d’àmbit creatiu i cultural.
El Tercer Segona és un espai creactiu, ubicat a la Casa Torrents
(ca la Buresa)
, una preciosa mostra de l’arquitectura modernista de principis del segle XX, al centre històric de Manresa.

Una de les raons de ser del Tercer Segona és posar en valor el teixit cultural i creatiu de la ciutat de Manresa, el Bages, i la Catalunya Central, per això estem oberts a trobar la forma de col·laborar.
Si tens un projecte, nosaltres posem l’espai.

EDIFICI LA BURESA

EDIFICI LA BURESA

Plaça de Fius i Palà, 1, 3er 2a
(Esc. Esq) 08241 Manresa, Barcelona

Plaça de Fius i Palà, 1, 3er 2a
(Esc. Esq) 08241 Manresa, Barcelona