/ El projecte

PLANS

coworking

Ens encantarà que vinguis a treballar amb nosaltres, i per això hem creat diferents plans per adaptar-nos a les teves necessitats. Tot i així, som flexibles, si no has trobat el que busques, truca’ns i en parlem.
/ coworking
Disposem de diferents espais amb llum natural i tots els serveis necessaris perquè hi puguis venir a treballar diàriament, o de forma esporàdica, escollint el pla que més s’adapti a les teves necessitats.

/ lloguer d’espais

T’oferim la possibilitat d’organitzar una reunió, un taller, o una formació en un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Manresa. Disposem també d’un espai diàfan per a fer concerts de petit format, sessions de fotos i/o exposicions.

/ Activitats

Volem ser un punt de trobada de persones creactives i per això programem de forma periòdica tot tipus d’activitats que fomentin la participació, posant en valor els artistes locals i projectes emergents d’àmbit creatiu i cultural.

ETS UNA PERSONA

Creactiva?

Encara que no estiguis buscant un espai per treballar, ni tinguis cap projecte en concret, si et ressona el que has llegit i et sents identificat amb la nostra filosofia, puja al Tercer Segona, ens encantarà coneixe’t.

T’esperem

Més info

dingdong@tercersegona.com
699958190 (Marta)

Segueix-nos

EDIFICI LA BURESA

Plaça de Fius i Palà, 1, 3er 2a (Esc. Esq)
08241 Manresa, Barcelona

EDIFICI LA BURESA

EDIFICI LA BURESA

Plaça de Fius i Palà, 1, 3er 2a
(Esc. Esq) 08241 Manresa, Barcelona

Plaça de Fius i Palà, 1, 3er 2a
(Esc. Esq) 08241 Manresa, Barcelona