Tercer Segona
EL PROJECTE

Hola, soc la Marta

No em pot fer més il·lusió presentar-te avui aquest projecte, que va molt més enllà d’un projecte professional. El Tercer Segona és el meu projecte de vida, el meu IKIGAI. Decidir iniciar un nou camí professional als quaranta-un anys, i un seguit de causalitats, m’han portat fins aquí.

Marta Albet
Marta Albet

La primera va ser estudiar un Màster de Community Manager quan inicialment estava pensant en fer un Màster de coaching i lideratge (es veu que havia d’anar cap aquí). La segona, va ser decidir anar a treballar a Kiwi Coworking, l’any 2014, quan podia treballar des de casa. Allà vaig conèixer als Kiwis i em vaig enamorar de tot el que representa aquesta fòrmula de treball. Gràcies a compartir projectes, treballar en equip i buscar sinèrgies, he pogut crear la meva pròpia agència de Marketing i Comunicació www.martaalbet.com, i a dia d’avui, ells també m’acompanyen en aquesta nova aventura.

Marta Albet

El fet de col·laborar en projectes culturals diversos com el TEDxManresa, Fira Mediterrània, Campus de Gospel Rajadell, l’associació Bon hop de Swing o Manrusiònica ha despertat la meva passió per les arts i la cultura en general. I acompanyar a emprenedors a construir la seva marca personal, encomanar-me de la seva il·lusió, i veure la necessitat que hi ha de crear una comunitat de suport, ha fet la resta.

 Per això el Tercer Segona, a banda de ser un espai de coworking, vol ser un punt de trobada de persones creactives i un lloc on hi passin coses xules, per acabar creant una comunitat.

Marta Albet
Tercer Segona

Un projecte amb el que sento que estic fent allò que més m’agrada, connectar persones, comunicar i compartir. 

M’hi acompanyes?

Tercer Segona
Tercer Segona
Obrir conversa
Tercer Segona
Hola
Com et puc ajudar?