Tercer Segona
titol_la_gent_que_conec_podcast_banner_web

El podcast

Un podcast en el que expliquem històries de persones creactives. Persones del meu entorn personal i professional que m’han acompanyat i inspirat al llarg dels anys, i que ho fan avui encara.

A cada capítol conversaré amb dues persones que conec i, que en molts casos, no es coneixen entre elles. Parlarem dels seus projectes, dels seus inicis, d’allò que els mou i els apassiona, de les dificultats que s’han trobat a l’emprendre i de com les han superat. En definitiva, parlarem de somnis i de camí de vida. L’objectiu: passar una bona estona i que la gent que conec, es conegui.
Produït per Litel.cat
.
podcast la gent que conec episodi 5
Episodi 5
Marta Albet i Sergi Torrecillas

Avui us portem un episodi diferent, una conversa distesa entre dos bons amics. En aquest cinquè capítol, la Marta i el Sergi fan una retrospectiva i ens expliquen com i on es van conèixer, quins projectes han compartit i com va sorgir la idea de produir “La gent que conec” al Tercer Segona.

Els projectes:

Marta Albet
Litel.cat

Episodi 4
Xavier Tarrés i Bernat Quer

El Bernat i el Xavi poc es pensaven, quan es van conèixer a Itàlia, que amb els anys acabarien obrint una fàbrica de cerveza artesana i pizzeria, a Manresa. Avui ens expliquen com la seva sort, ha estat tenir mala sort. Tots dos reconeixen que el fet d’estar com una cabra (d’aquí el nom del projecte) és el que els ha portat fins aquí.

El projecte:

⁠@thegoatsalternativeproject

Episodi 3
Lucia Alcaina i Diana Rossell

Les nostres convidades d’avui tot just estan creant la seva pròpia marca personal. Ens explicaran com han arribat fins aquí, què les va fer decidir, en quin moment van fer el click i què és el millor i el pitjor d’emprendre. També parlarem amb elles de la seva passió pel Japó i de la relació que hi ha entre la història i l’anàlisis de tendències.

Els projectes:

Lucia Alcaina
“Viscoso Lab”

Diana Rossell

Episodi 2
Joan Garriga i Marta Esclusa

Avui coneixerem dos projectes de proximitat, ubicats a l’entorn rural, amb activitats ben diferenciades. Tant el Joan com la Marta es van haver de confinar per la pandèmia de la Covid 19, quan estaven tot just iniciant el seu procés d’emprenedoria. Com ho van viure? Com ho van gestionar? Quina ha estat, i és encara, la clau de l’èxit dels seus negocis?

Els projectes:

Espai Rural Palà de Coma

Cal Sargantana. Productes artesanals fets amb llana.

Episodi 1
Roser Ollé i Núria Malé

En aquest primer capítol descobrirem què va portar a la Núria a fer la croqueta a una sala de cinema, i què li fa explotar el cap a la Roser. Elles ens parlen de les seves passions, l’arquitectura i la moda, i de com ha estat el camí que les ha portat a gestionar el seu propi projecte, a crear la seva pròpia marca.

Els projectes:

Roser Ollé. Arquitectura Conscient

Mon Malé. Textile Treasures

Tercer Segona
Tercer Segona
Obrir conversa
Tercer Segona
Hola
Com et puc ajudar?