Tercer Segona
taller creativitat i Psicomàgia
TALLER

La creativitat: Una visió psicomàgica

Taller amb Pere Bestard

Dimarts 18 i divendres 21 de juny
De 19:00 h a 20:30 h
38€

En aquest taller participatiu aprofundirem en l’essència i el desenvolupament de la creativitat artística, en totes les seves formes, treballant a partir de l’enfocament i el coneixement de la Psicomàgia.

La Psicomàgia és una tècnica d’auto-coneixement i teràpia artística creada per l’artista, dramaturg, director de cinema i mestre de tarot xilè, Alejandro Jodorowsky (Tocopilla, 1929).

En la primera sessió d’aquest taller es desvetllaran els fonaments teòrics de les diferents disciplines que intervenen en la pràctica psicomàgica i com a partir d’aquesta poder aprendre a desenvolupar la creativitat, en la seva relació amb les emocions.

En la segona part s’aprofundirà en l’acte psicomàgic, és a dir la pràctica real en el dia a dia de la psicomàgia com aquella eina artística, o creativa, que permeti desentrellar alguns dels reptes emocionals i creatius que ens proposen les diferents fases dels processos vitals i de com ens hi enfrontem. En aquesta part final del taller es duran a terme alguns exercicis i dinàmiques relacionades amb el propi contingut de la jornada.

Sobre el tallerista
Llicenciat en Filosofia per la UIB, l’any 2014 guanya el Certamen Art Jove de Poesia de les Illes Balears i publica “Diplodocus Local” (Lleonard Muntaner, 2014). Com a músic, ha desenvolupat la seva carrera a DONALLOP.

Entre 2017 i 2019, la seva passió per la música el va portar al periodisme musical, treballant a Enderrock i fundant el magazine digital EDR Balears. També va contribuir a crear el Sona 9 a Palma i els Premis Enderrock de les Illes Balears. El 2021, juntament amb Joana Pol, funda Plas Plas, una discogràfica i agència de contractació a Manresa que dona suport al talent musical del país.

No et vols perdre aquest acte?

Envia’ns el teu mail i ens posarem en contacte amb tu

Apunta’t a la comunitat del Tercer Segona!

1. Escaneja aquest QR

2. Envia’ns un missatge de whatsapp amb la paraula “dingdong” i el teu nom i cognom.

3. Guarda el contacte del Tercer Segona al teu mòbil.

Ens encantarà compartir aquest espai amb tu.

1. Envia’ns un missatge de whatsapp amb la paraula “dingdong” i el teu nom i cognom.

2. Guarda el contacte del Tercer Segona al teu telèfon.

Ens encantarà compartir aquest espai amb tu.

Tercer Segona
Tercer Segona
Obrir conversa
Tercer Segona
Hola
Com et puc ajudar?