Tercer Segona
XERRADA
L’arquitectura al servei de les PAS
Dimarts 26 de setembre
19:00h
Entrada lliure

Passem gran part del nostre temps en espais interiors. Les característiques d’aquests espais influeixen en el nostre cos i en la nostra vida de la mateixa manera que ho fa gaudir de relacions sanes, seguir una alimentació neta, practicar esport d’una manera regular o portar un estil de vida saludable.

Tot això, que és molt important pel conjunt de la població, es converteix en imprescindible en persones altament sensibles.

Les persones amb una alta sensibilitat, també anomenades PAS, es caracteritzen per ser molt emocionals i empàtiques, i tenir un sistema nerviós més fi i desenvolupat que la resta de la població. Com a conseqüència, tenen tendència a estimular-se i poden arribar a esgotar-se i saturar-se física i emocionalment.

En aquesta xerrada conduïda per l’arquitecta Roser Ollé, especialitzada en arquitectura conscient, aprendràs a transformar fàcilment casa teva en un espai capaç d’oferir-te el recolliment necessari per afavorir el teu descans, contribuir a la teva concentració i estimular la teva creativitat.

No et vols perdre aquest acte?

Envia’ns el teu mail i ens posarem en contacte amb tu

Tercer Segona
Tercer Segona
Obrir conversa
Tercer Segona
Hola
Com et puc ajudar?