Tercer Segona
Pau Gómez. Espectacle Fira Mediterrània al Tercer Segona
Teatre

Relleus. Primer Plat

Divendres 6 i dissabte 7 d’octubre 2023
13:00h

Enmarcada en la programació de la Fira Mediterrània 2023, els dies 6 i 7 d’octubre de 2023 vam acollir al Menjador del Tercer Segona la proposta teatral de Pau Gómez, Relleus.Primer Plat.

Pau Gómez, és un jove artista de Terrassa que va començar penjant la recepta dels macarrons de la iaia i el fricandó a les xarxes socials, durant el confinament, i avui acumulen gairebé 400.000 visualitzacions. És a partir d’aquesta experiència que va decidir convertir la seva afició per la cuina en un espectacle escènic.

El que vam poder veure al TRSG és una peça artística sobre cuina tradicional, històries i records.  Es tracta d’una coproducció de la Fira Mediterrània, el Festival de Llegende, Teatre Nu i  l’Embarral.El Primer plat és una trobada intergeneracional al voltant d’una cassola, una experiència culinària durant la qual elabora un plat seguint els consells d’una persona sàvia de mans destres a la cuina, la Montse. Amb ells dos vam compartir la recepta i altres secrets i records.

La primera part del projecte de Pau Gómez és l’Aperitiu, un taller de xarxes socials i receptes adreçat a joves que s’ha dut a terme a diversos Instituts.

L’espectacle final es podrà veure a finals d’any a Terrassa i a partir d’aquí s’espera que pugui girar per tots els racons del país.

No et vols perdre aquest acte?

Envia’ns el teu mail i ens posarem en contacte amb tu

Apunta’t a la comunitat del Tercer Segona!

1. Escaneja aquest QR

2. Envia’ns un missatge de whatsapp amb la paraula “dingdong” i el teu nom i cognom.

3. Guarda el contacte del Tercer Segona al teu mòbil.

Ens encantarà compartir aquest espai amb tu.

1. Envia’ns un missatge de whatsapp amb la paraula “dingdong” i el teu nom i cognom.

2. Guarda el contacte del Tercer Segona al teu telèfon.

Ens encantarà compartir aquest espai amb tu.

Tercer Segona
Tercer Segona
Obrir conversa
Tercer Segona
Hola
Com et puc ajudar?