Tercer Segona
Exposició

/ Xàldiga. 40 anys de festa al carrer

Inauguració 23 d’agost 2023
Dc / dj / dv / de 18h a 20:30h // Ds. de 10h a 13h
Entrada lliure

Dins dels actes de celebració dels 40 anys de Xàldiga taller de festes, que es celebren enguany, s’ha fet un recull d’imatges i vídeos que mostren, d’una forma molt visual, el recorregut de l’entitat durant els seus 40 anys de vida. Aquesta mostra que ja va acollir el Centre cultural el Casino de Manresa el passat mes de juny, ha estat durant la Festa Major i fins el 10 de setembre exposada al Tercer Segona. L’han pogut gaudir petits i grans, des de personess que van ser-hi en el moment de la fundació de l’entitat i en recrodaven l’experiència, fins a nens de 3 anys, com el Bernat, que saltava davant de cada imatge cridant el nom de la bèstia.

“Xàldiga. 40 anys de festa al carrer” fa una retrospectiva als 40 anys d’història que té l’entitat Xàldiga Taller de Festes, fundada a Manresa l’any 1983. Des del seu naixement, l’entitat ha anat evolucionant i, a dia d’avui, organitza el Correfoc de la Festa Major, la Mostra, el Correaigua i la Moscada infantil, i participa en diverses festivitats i activitats culturals de la ciutat com la Cavalcada de Reis, la Fira de l’Aixada, la Festa de la Llum, el Passatge del Terror, la Bategada i la trobada de Diables, entre altres. Algunes de les imatges de l’exposició han estat cedides pels fotògrafs manresans Marc Sixto i Genís Sáez, i d’altres s’han escollit d’arxius personals de membres de l’entitat.

El diumenge dia 10 es va fer l’entrega de premis del 8è concurs de fotografia a Instagram de l’entitat, coincidint amb la clausura de l’exposició.

No et vols perdre aquest acte?

Envia’ns el teu mail i ens posarem en contacte amb tu

Apunta’t a la comunitat del Tercer Segona!

1. Escaneja aquest QR

2. Envia’ns un missatge de whatsapp amb la paraula “dingdong” i el teu nom i cognom.

3. Guarda el contacte del Tercer Segona al teu mòbil.

Ens encantarà compartir aquest espai amb tu.

1. Envia’ns un missatge de whatsapp amb la paraula “dingdong” i el teu nom i cognom.

2. Guarda el contacte del Tercer Segona al teu telèfon.

Ens encantarà compartir aquest espai amb tu.

Tercer Segona
Tercer Segona
Obrir conversa
Tercer Segona
Hola
Com et puc ajudar?